Menu
EUR

Bubbels

Mousserende wijn bevat koolzuur, meestal ontstaan door een tweede gisting.
Voorbeelden zijn Champagne, Prosecco, Cava en Crémant.
Stijlen variëren van strak en droog tot zacht en fruitig.

50 Producten
Toon:
Cederberg
Droge mousserende witte wijn uit Zuid-Afrika met verfijnd, licht fruitig aroma en nuances van toast. Evenwichtig, fris en aromatisch van smaak. Perfec... Meer
Droge mousserende witte wijn uit Zuid-Afrika met verfijnd, licht fruit...
€26,80 €22,15
 
 
Bulgarini
Mousserende metodo classico van 100% Turbiana, 40 maanden sur lie. Geurig en fris met witte bloemen, oranjebloesem, abrikoos en perzik. In de mond moo... Meer
Mousserende metodo classico van 100% Turbiana, 40 maanden sur lie. Geu...
€36,00 €29,75
 
 
Toon 49 - 50 van 50

Mousserende wijn ontstaat meestal via een tweede gisting, op fles (traditionele methode) of in tank (Charmat-methode).
De bubbels zorgen voor een verfrissend mondgevoel en maken de wijn feestelijk.
Champagne is het bekendste voorbeeld, met complexe aroma’s van citrus, brioche en noten.
Prosecco is lichter en aromatischer, met tonen van peer en appel.
Mousserende wijn is geschikt als aperitief, maar ook als begeleider van gerechten of desserts.

Wijnhuizen
  • Bekijk meer
Herkomst
Smaakprofiel
Witte druivenrassen
Rode druivenrassen
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €90,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!