Over ons

Passie, dromen en genieten …

We love the good things in life …

Hoi beste wijnliefhebber,

Wij zijn Marc en Anja. Graag stellen wij ons even aan u voor zodat u meteen weet welke gezichten er achter deze website schuilen. We houden immers van toffe persoonlijke contacten. Naast de dagdagelijkse werkzaamheden vinden wij het belangrijk om regelmatig te kunnen genieten van leuke en gezellige dingen.  Een heerlijk glaasje wijn bijvoorbeeld. You only live once toch?

Wijnen zijn al vele jaren onze grote passie. Vooral unieke, pure en eerlijke wijnen met karakter ongeacht de afkomst. Wij ontdekken graag de autochtone druivensoorten en zoeken naar gepassioneerde wijnboeren .

 

Bent u geen fan van online wijn kopen? Spring dan zeker eens binnen in onze wijnshop te Opglabbeek. Op vrijdag en zaterdag hebben we altijd enkele flesjes open staan om te proeven. Wenst u een degustatie op maat, contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Lieve groeten,

 

Marc en Anja

Over UNIQUATO

Gepassioneerd door unieke en originele kwaliteitswijnen

 

Onze kernwoorden vindt u terug in onze naam nl. Unique en Quality. Unieke en originele wijnen uit minder voor de hand liggende wijnstreken. En dit niet gewoon om uniek te zijn, maar absoluut overtuigd van het potentieel en de topkwaliteit. Voor het overgrote deel van ons assortiment, hebben wij rechtstreeks en persoonlijk contact met de wijnmakers. Een garantie voor kwaliteit.

Ons complete aanbod vindt u terug op deze website. Wij kiezen resoluut voor Europese wijnen. Enkele tophuizen uit Duitsland en Oostenrijk. Hongarije, een land met maar liefst 23 wijnregio`s. Biowijnen uit Kroatië, finesse wijnen uit Slovenië, veel dolce vita uit Italië, toffe wijnen uit Zuid-Frankrijk, veel goeds uit Portugal en tenslotte de landen nabij de Zwarte zee zoals Roemenië, Bulgarije, Griekenland en Moldavië.

Ontdek onze wijnen via deze website of spring eens binnen in onze wijnshop in Opglabbeek. Wij organiseren 1x per jaar een grote proeverij. Verder doen we regelmatig proefavonden rond een bepaald thema. Hou zeker onze agenda in de gaten of schrijf u in op onze nieuwsbrief. Wenst u een degustatie op maat met vrienden, kennissen, collegaatjes, … ? Contacteer ons voor meer info. Heeft u vragen over bijpassende wijnen bij uw menu. Wij helpen u graag verder.

Kwaliteit

Wij selecteren wijnmakers met een passie voor kwaliteit. Handgeoogste druiven, unieke terroirs, lage opbrengsten, zo natuurlijk mogelijk werken …

Top en betaalbaar

Genieten zonder schuldgevoel. Sympathiek, gewoon leuk, niet teveel poeha en chichi … Topwijnen aan betaalbare prijzen.

Eigen import

Het grootste deel van ons gamma wordt rechtstreeks door ons geïmporteerd. Wij kennen de wijnmaker persoonlijk en staan garant voor diens kwaliteit.

Uniek, origineel en trendy

Wij stellen ons open voor nieuwe opkomende wijnlanden met jonge ambitieuze wijnmakers. Voor ons mag het, maar moet het niet altijd Frankrijk zijn…

Onze wijnhuizen

Een fijne selectie uit de Europese wijngaarden...

Pin It on Pinterest

Share This