Sappige Franse rosé met een subtiel aroma van kruiden en fijn rood fruit. De romige smaak past goed bij salades met vis en olijfolie, gegrilde vis of vleesgerechten.
Franse rosé met de verfijnde geur van framboos en lichte kruiden. De smaak is vol, sappig en evenwichtig: erg lekker bij schaal- en schelpdieren, gegrilde vis en gevogelte.
Een Rosé van hoog niveau. Een toprosé om jezelf en je gezelschap te verrassen. Fris, delicaat en toch mooi strak.
Mijn zomerse dagdroom wijn!
"Elke zomer opnieuw kijk ik uit naar de frisse en strakke Rosa dei Frati. Heerlijk bij frisse salades maar vooral ook om zo te drinken." Lees meer
Ontdek Bulgarini's Chiaretto Rosé, een blend van Groppello, Sangiovese, Marzemino en Barbera. Handgeplukt en zorgvuldig gevinifieerd voor een delicate, fruitige smaak met bloemige noten. Perfect gebalanceerd, ideaal om zo te drinken of in combinatie met vis, pizza en charcuterie.
Rosato di Ampeleia is het resultaat van de combinatie van twee druivensoorten: hele trossen Alicante Nero worden in de most van Carignano-druiven gelaten en door de gisting naar de oppervlakte geduwd, waar ze zwierig en delicaat hun smaak afgeven.
Mooie roze kleur met briljante schittering. Zachte, fijne, rijke en aantrekkelijke smaak van rijpe aardbei, zwarte kers, framboos en viooltjes. De smaak is fruitig, met een mooie frisheid.
Milde, mousserende rosé uit Italië met een zacht en fruitig aroma, gemaakt van corvina-, rondinella- en molinaradruiven. Uitstekend als aperitief, maar ook lekker bij kleine hapjes.
Fijne alcoholvrije rosé. Lichtroze van kleur en geurend naar rijpe aardbei en framboos. De smaak is lekker sappig, soepel en met een verkwikkende frisheid. Heerlijk om zo te drinken of bij borrelhapjes en lichte voorgerechten.
Franse droge rosé. Fris en fruitig van geur, met nuances van rijpe rode vruchten en milde kruiden. De volle, krachtige smaak is uitstekend te combineren met milde tot pittige gerechten, zowel koude schotels als van de grill.
Mousserende Duitse rosé, met een delicaat aroma van bloemen en fijn rood fruit. Zacht en fris van smaak. Uitstekend alternatief voor champagne: lekker als aperitief en bij fijne hapjes.
Krachtige Franse rosé, met de geur van fruit en kruiden en een pittige, droge smaak. Erg lekker bij bouillabaisse, gegrilde vis of kruidig lamsvlees. Het lekkerst uit een karaf!
Franse rosé met de frisse, fruitige geur van aardbei en framboos. De sappige smaak combineert goed met frisse, zomerse salades, charcuterie en lichte pastagerechten.
Rosé de Purcari is een blend van 60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 10% Rara Neagra. Fijne aroma’s van exotisch fruit. Heerlijke smaken van abrikoos, perzik en zwarte bessen.
Verfijnde rosé uit Nardo (Puglia) gemaakt van 100% Negroamaro. Fijne aroma's van bloemen en rood fruit.
Zalmroze van kleur, licht fruitig van geur met nuances van rode bessen en aardbei. De smaakstructuur is rond, droog en aromatisch en aanhoudend in de afdronk. Feestelijk aperitief, maar ook prima bij milde tapas of een koude visschotel.