Expressieve en gelaagde frisdroge wijn met geurige aroma’s van perzik, peer, anijs, gedroogd gras en toast. Mooie diepgang in smaak met puur geel fruit en een levendige frisheid. Fraaie spanning in de lange en verfijnde afdronk met rokerige tonen.
Deze wijn gecreëerd door Seth Morgen Long is een ware meesterlijke vondst, met alle kwaliteiten die je van een hoogwaardige Chardonnay zou verwachten: verfijning, complexiteit, intensiteit, kracht, lengte en potentieel om te rijpen.
Uniek en uitzonderlijk deze Attis Mar! 6 maanden gerijpt in een mosselkooi op een diepte van 12 meter in de Atlantische oceaan. Dit betekent dat schelpjes en dergelijke nog aan de buitenzijde van de fles hangen.
Mousserende witte wijn met een aroma van vers gebrande koffie en gedroogd fruit. De smaak is krachtig en droog. Fantastisch als aperitief, maar ook lekker bij vis met krachtig smakende saus.
Mousserende witte wijn met een fijn aroma van hout en rijp geel fruit. De smaak is krachtig en droog. Erg lekker als aperitief, maar ook uitstekend bij vis met krachtig smakende saus of schelpdieren.
Oranjeroze mousserende wijn met de geur van appel en rode vruchten. De smaak is mild, evenwichtig en fris. Heerlijk als aperitief. Ook lekker bij vis, wit vlees of desserts met rood fruit.
Heel fraaie, mousserende witte wijn met het aroma van vers gebrande koffie en gedroogd fruit. Dankzij de krachtige, rijpe smaak erg lekker als aperitief of bij vis met een stevige saus.
Flesinhoud: 1500 ml
Mousserende witte wijn van topkwaliteit, met de geur van vers gebrande koffie en gedroogd fruit. Heerlijk als aperitief, maar de droge, krachtige smaak past ook goed bij vis met stevige saus.
Franse, dieprode wijn uit de Bordeaux, met een aroma van rijp fruit, eikenhout en kruiden. De smaak is vol en krachtig. Jong is deze wijn lekker bij gekruid stoofvlees, gerijpt bij rund- en kalfsvlees.
Flesinhoud: 1500 ml
Licht amberkleurige port met een gelaagde geur van gedroogde pruim, vijgenpasta, munt en geroosterde noten. Krachtig en volzoet van smaak met fijne tannines en milde zuren. Een dessert op zich! Ook fraai bij gerijpte, harde kazen, of bij een noten- of chocoladedessert.
Complexe Champagne, volgeel van kleur met een aanhoudende mousse. Het aroma varieert van rijpe appel- en citrustonen tot nuances van eikenhout en frisse kruiden. De smaak is krachtig, frisdroog en heeft een lange, evenwichtige afdronk. Prima als aperitief, maar ook een uitstekende begeleider van smaakvolle visschotels.
Pietro dal Cero heeft een intense robijnrode kleur. Krachtige geuren van rood fruit en frisse krieken. Deze fruitaroma’s versmelten heel fijn met chocolade en zoete kruiden. Verder ook nog florale nuances en krachtige aroma’s van balsamico, steranijs, munt en tertiaire aroma’s zoals zoete tabak en koffie.
Zac, genoemd naar de roepnaam van Anna Corsini, bestaat uit 100% Sangiovese druiven uit de 2,5ha grote Gugliaie wijngaard. De vintage 2016, met zijn genereuze klimaat, heeft de helderheid en volle rijpheid van Sangiovese in een intense en charmante wijn gebracht.
Indrukwekkende, finesserijke rode wijn met een delicate geur van framboos, kers, sinaasappelschil, peper en fraai eiken. Elegante stijl met puur fruit, een opwekkende frisheid en fijne tannines. De afdronk is lang met nuances van cacao en kruidnagel. Prachtig bij ossobuco, kiprolletjes met gorgonzola of kabeljauw uit de oven met oregano en paddenstoelen.
Ripaforte Toscana Rosso IGT is de nieuwe botteling van wijnhuis Tenuta Ghiaccio Forte. Ripaforte is het hoogtepunt van de productie van Tenuta Ghiaccio Forte, een unieke blend van Petit Verdot (98%) en Cabernet Sauvignon (2%).