Alta Mora is een pure Etna wijn van 100% Carricante. In het glas verschijnt een fonkelende goudgele kleur. In de neus de typische rokerige minerale toetsen met aroma’s van rijpe appel, witte bloemen en citrus.
Deze 100% Nero d'Avola van Cusumano werd genoemd naar Lago di Disueri, een meer in de provincie Caltanissetta in centraal Sicilië. Prachtige diepdonkerrode wijn met intense aroma's van donker fruit en toetsen van Eucalyptus.
Jalé is een fantastische verfijnde chardonnay uit Sicilië. We ontdekken een aromatisch boeket van citrus, meloen, kiwi, papaya, toast en vanille. In de mond rijkelijk en vol. Zeer elegante lange afdronk.
Briljante kleur met goudgele reflexen. Intense frisse, fruitige en florale aroma’s. Frisse zuren, zacht en medium vol. Angimbe is de naam van een woud in de buurt van Salemi, een plaats nabij Trapani in het westelijke deel van Sicilië.
700 s.l.m. Brut Metodo Classico van Cusumano is een van de weinige Siciliaanse mousserende wijnen. Het is een geweldige blend van pinot noir en chardonnay. Deze druiven zijn afkomstig van wijnstokken geteeld op hellingen op 700 boven de zeespiegel, niet toevallig de naam van deze wijn.
70% Nero d’Avola – 30% Syrah Fonkelende robijnrode kleur. Intense aroma’s van rijpe bosbessen. Vol, krachtig en toch zeer elegant. Genoemd naar een typische bloem uit Syracuse in Zuid Sicilië, de Benuara. 20% van de wijn wordt kort gerijpt in grote houten vaten, 80% in Inox kuipen.