Een krachtige witte wijn uit het Oostenrijkse Kremstal, met een volumineuze, sappige smaak die langdurig geconcentreerd blijft. Deze wijn is ideaal om te combineren met visschotels, asperges of Aziatische gerechten.
Deze Grüner Veltliner Stein wordt gedragen door een intense mineraliteit, aangevuld met fijne specerijen en sappig, levendig fruit.
Deze Braunsdorfer wijngaard is zuidwestelijk georiënteerd met Gneis -en leisteenbodems. De terrasvormige wijngaard wordt omringd door muurtjes zoals een Clos in de Bourgogne. De leeftijd van de wijnstokken is 30 tot 40 jaar.
Steenvruchten en bloesems zijn het eerste dat je ruikt. Maar daarna wordt het complexer met aroma’s van vuursteen, mos, kruiden en uiteindelijk weer abrikozen, geel steenfruit en bloesemhoning. In de mond is deze Riesling heerlijk sappig met een mooie samenspel van fijne fruitige zoetheid en frisse zuren.
Frisdroge Oostenrijkse witte wijn. Met z'n volle, droge smaak combineert deze topwijn uitstekend met visgerechten, lichte pasta's met paddenstoelen of asperges.
Prachtige, gastronomische, droge witte wijn met een complexe geur van gele bloemen, rijpe appel, peer, abrikoos, rook en honing. De smaak is krachtig en intens met rijp geel fruit en een mooie fraîcheur.
Zuivere en aromatische Oostenrijkse witte wijn met een pittige, frisse smaak. Op-en-top riesling! Prima bij geurige gerechten - zoals zuurkool - of kip in witte wijn.
Heerlijk frisse, droge witte wijn uit Oostenrijk, met een fruitig en kruidig aroma. De sappige smaak past goed bij salades en koude voorgerechten. Ook lekker als aperitief.
Volumineuze, krachtige witte wijn uit het Oostenrijkse Kremstal. De volle, sappige smaak blijft geconcentreerd. Uitstekend bij visschotels, asperges of de Aziatische keuken.
Frisdroge witte wijn met een aroma van kruiden en geel fruit. De smaak is vol, droog en aromatisch. Uitstekend bij vis of lichte pastaschotels met paddenstoelen. Ook heerlijk bij asperges!
Rode wijn uit Oostenrijk, met een pittig aroma van vers rood fruit en een tikje kruidigheid. De smaak is zacht, fris en evenwichtig. Lekker bij verfijnde vleesschotels, bijvoorbeeld met kalfs-, lams- of rundvlees.